Wir lernen DEUTSCH gern



Проведення щорічних днів німецької мови у школі стало вже гарною традицією.



Масове залучення учнів різними заходами підвищує інтерес до вивчення іноземної мови, з’являється мотивація до практичного застосування різних видів мовленнєвої діяльності, збагачується активний мовний словниковий запас учнів, удосконалюється вимова, стимулюється інтелектуальна та мовна активність, виховуються такі якості, як активність, цілеспрямованість, колективізм, відповідальність школярів,що приводить до загального підвищення культурного рівня учнів. В цілому, слід відзначити, що завдяки проведеним заходам серед учнів виявився підвищений інтерес до вивчення німецької мови, про що свідчить збільшення кількості оцінок достатнього та високого рівнів.


Учні 5Б класу взяли активну участь у вікторині «Mein Tagesablauf», розповідаючи про свій розпорядок дня та називаючи час.



  
Учні 6б класу провели змагання «Perfekt kreativ», під час якого тестували свої знання з граматичної теми. 
 
Для учнів 6А були проведені змагання на знання лексичних одиниць до теми «Körperteile». 




Тема здорового способу життя дуже актуальна серед підлітків, учні 7А та 7Б класів захищали свої проекти на тему «Gesund leben». 


Тема кохання для підлітків теж «вічна», тому для 8Б та 7Б класу був організований захід «Valentin spricht Deutsch», під час якого учні давали визначення, що таке кохання, збагачували свій словниковий запас із даної теми, вчилися писати валентинки. 




Школярі не можуть прожити без сучасних засобів комунікації, тому для учнів 9Б був проведений захід «Mobile Endgeräte». 



Під час квесту «Die Erfindungen der Deutschen» учні 9А та 9Б виконували цікаві завдання та розповідали про німецькі винаходи та ділилися враженнями від інтерактивної виставки, яку організував Гете-Інститут у співпраці з товариством ім. Фрауенгофера і товариством ім. Макса Планка у місті Києві та гостями якої були деякі учні школи. 


Немає коментарів:

Дописати коментар